Perunović: Ispunili smo plan

"Nadam se da će naši borci naredne godine imati priliku da više boksuju u Crnoj Gori, da će Savez biti organizovaniji, jer ove godine nije bilo čak ni državnog prvenstva",kaže Perunović
176 pregleda 0 komentar(a)
Bokserski klub Budućnost, Foto: Luka Zeković
Bokserski klub Budućnost, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.12.2011. 10:02h

Bokseri Budućnosti vratili su se sa turnira Regionalne lige u Jagodini sa dvije pobjede, ali i potpuno ispunjenim planom - kaže legendarni bokser Miodrag Perunović, sada alfa i omega slavnog podgoričkog kluba.

"Naravno, rezultat nam nije bio u prvom planu, već sticanje iskustva za naše mlade takmičare. Imali smo dvije pobjede, dva naša borca su oštećena, ali najvažnije je da su mladići pokazali talenat i potencijal, te da se od njih može očekivati da budu dobri bokseri", ističe Perunović.

Pobjede u Jagodini ostvarili su Nikola Stanišić i Aleksa Lazarević.

"Stanišić je pobijedio i u Prijepolju, pokazao je da je naš najbolji bokser jer u kontinuitetu najviše napreduje. Protivnika iz kragujevačkog Radničkog dobio je prekidom u 3. rundi, a to mu je bio posljednja borba u konkurenciji mladih jer postaje senior. Siguran sam da je pred njim uspješna karijera. I Lazarević je savladao borca iz Radničkog, on je svoj meč riješio na poene".

Na turniru u Jagodini nastupilo je desetak klubova.

"Nadam se da će naši borci naredne godine imati priliku da više boksuju u Crnoj Gori, da će Savez biti organizovaniji, jer ove godine nije bilo čak ni državnog prvenstva. Do tada, na nama je da se snalazimo po revijama u regionu, a pokušaćemo da i mi organizujemo jednu reviju", zaključuje Perunović.

Bonus video: