U znak sjećanja na Obrada Dulovića

Saopšteno je da će nastupiti mješovita reprezentacija Crne Gore u svim uzrasnim kategorijama, kojoj će se suprostaviti bokseri Srbije i Kosova
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.12.2011. 14:40h

Međunarodna bokserska revija, u znak sjećanja na nedavno preminulog trenera Obrada Dulovića, biće održana sjutra u Bijelom Polju, najavili su organizatori manifestacije.

Saopšteno je da će nastupiti mješovita reprezentacija Crne Gore u svim uzrasnim kategorijama, kojoj će se suprostaviti bokseri Srbije i Kosova.

Od crnogorskih boksera nastupiće pionir Danilo Milačić (BK Podgorica, do 60 kilograma), kadeti Stefan Sekulić (Podgorica, do 54), Kristijan Kovačević (Bijelo Polje, do 57) i Eldin Sijarić (Bijelo Polje, do 63) i Marko Jablan (BK Budva) do 63.

U konkurenciji mladih bjelopoljskoj publici predstaviće se Marko Božović (Podgorica, do 75), Nikola Milačić (Podgorica, do 91) i Armin Prašović (Herceg Novi, do 91), a od seniora nastupiće Dragan Vujičić (Herceg Novi, do 64) i Marko Radonjić (Podgorica, do 91).

"Revija u Bijelom Polju biće posljednje takmičenje u ovoj godini. Slijedi pauza, a krajem godine proglasićemo najbolje u svim uzarasnim kategorijama", rekao je crnogorski selektor Dragan Đuričković agenciji MINA.

Manifestacija počinje u 19 sati, a pokrovitelj je Opština Bijelo Polje.

Bonus video: