BAVILI SE PROIZVODNJOM I PRODAJOM OPOJNIH DROGA?

Berane: Uhapšene tri osobe, prekunt lanac trgovine narkotika?

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.R, I.M. i N.R. liše slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se iz UP
113 pregleda 0 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.05.2018. 12:38h

Policija je u Beranama uhapsila tri osobe zbog sumnje da su se bavili proizvodnjom i prodajom opojnih droga.

"Naime, službenici Odsjeka i CB Berane su, 02.05.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih informacija, izvršili pregled M.R. (50), N.R. (26) i M.I. (23), sva lica iz Berana. Prilikom pregleda objekta koji koristi M.R, policijski službenici su pronašli i oduzeli 87,6 grama biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, 20,1 gram praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain, 120 grama smješe za koju se sumnja da je namijenjene za miješanje sa opojnom drogom radi dobojanja na gramaži, kao i vagu za precizno mjerenje. Policijski službenici su izvršili pregled lica koja su se zatekla u ovom objektu, i tom prilikom kod M.I. pronašli biljnu marteriju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 15,9 grama, dok su pregledom N.R. pronašli i oduzeli 17,4 grama biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju iz Uprave policije..

Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički cetar radi vještačenja.

Iz UP tvrde da se ovom zaplenom prekinuo jedan lanac tzv. ulične prodaje na području Berana.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.R, I.M. i N.R. liše slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se iz UP.