Tužilaštvo će do petka imati stav o Terzićevoj smrti

Milivoje Terzić nalazio se dva i po mjeseca u Istražnom zatvoru zbog sumnje da je učestvovao u reketiranju majke Darka i Duška Šarića
55 pregleda 0 komentar(a)
ZIKS, Foto: Savo Prelević
ZIKS, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.12.2011. 08:13h

Tužilaštvo će do petka će zauzeti stav povodom smrti pritvorenika Milivoja Terzića koji je prije nešto više od dvije sedmice nađen mrtav u ćeliji zatvora u Spužu.

“Viša tužiteljka Vesna Jovićević nije željela da saopšti kakav stav tužilaštvo u ovom slučaju može zauzeti, odnosno da li će se tražiti supervještačenje koje bi bilo treće u nizu“, javila je juče TV Vijesti.

Vještak Miodrag Šoć tvrdi da je mladić ubijen, ali je tužilaštvo zatražilo da specijalista sudske medicine Dragana Čukić obavi pregled tijela nesrećnog mladića.

Čukić, navodno, nije isključila mogućnost da je riječ o samoubistvu.

Terzićevo beživotno tijelo pronađeno je 14. novembra obješeno u ćeliji, a smrt je nastupila dok su ostali zatvorenici iz te ćelije bili u šetnji.

Milivoje Terzić nalazio se dva i po mjeseca u Istražnom zatvoru zbog sumnje da je učestvovao u reketiranju majke Darka i Duška Šarića. Navodno je od majke Šarića, lažno se predstavljajući preko telefona kao predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, uzeo 300.000 eura.

Bonus video: