Klan Crnogoraca ubio Ivana Šćepanovića

Direktor srpske policije Milorad Veljović kazao je da očekuje da će ubistvo Šćepanovića brzo biti rasvijetljeno
178 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Šćepanović, Foto: Vuk Lajović
Ivan Šćepanović, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 30.11.2011. 09:18h

Nedavno hapšenje dvojice Crnogoraca u Beogradu i još nekoliko članova narkogrupe u tom gradu, navodi na sumnju da upravo taj klan stoji iza organizacije ubistva Kraljevčanina Ivana Šćepanovića, koji je krajem januara ubijen u sačekuši ispred porodičnog stana u Budvi”, saznaju “Vijesti” u vrhu Uprave policije.

Hapšenja dvojice Crnogoraca, ali još nekoliko članova grupe iz Zemuna izvedena su početkom prošle sedmice u Beogradu, a policije Crne Gore i Srbije vjeruju da oni imaju veze i sa ubistvom Šćepanovića.

Više izvora “Vijesti” iz Uprave policije potvrdili su da su neki članovi te grupe, navodno, dovođeni u Budvu, gdje su ispitivani na okolnosti ubistva Kraljevčanina, koji je 27. januara ubijen u sačekuši ispred stana roditelja u naselju Velji vinogradi u Budvi.

Direktor srpske policije Milorad Veljović kazao je juče na konferenciji SEPCE u Budvi da očekuje da će ubistvo Šćepanovića brzo biti rasvijetljeno, ali i neka druga neriješena ubistva iz Budve.

Veljović, koji je prisustvovao Donatorskoj konferenciji skupštine SEPCA - Asocijacija šefova policija zemalja Jugoistočne Evrope, koja se održava u bečićkom „Splendidu“, optimista je da će ubistva biti riješna.

“Prvi put imamo priliku da javnosti na neki način kažemo da kroz intenzivnu saradnju, koja će biti nastavljena ovih dana, očekujemo da će ovo ubistvo, ali i neke druge teme, vrlo brzo biti riješene”, kazao je direktor sprske policije, naglašavajući da “nema tih granica, koje prave probleme u smislu saradnje dvaju policija“.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: