Blic: Brano Mićunović je spona između srpskog i crnogorskog podzemlja

Glavni bos narko-biznisa Pljevljak Darko Šarić, piše Blic, bazu delovanja je napravio u Novom Sadu, Beogradu, i Kragujevcu
203 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.11.2011. 07:40h

U Srbiji i Crnoj Gori ukupno djeluje oko 70 organizovanih kriminalnih grupa, od kojih pet pod svojom kontrolom drže cjelokupan narko-biznis i dilersku mrežu obje države ali i nekoliko zemalja Zapadne Evrope, piše Blic.

Srpskim podzemljem vlada nekoliko narko-bosova zvučnih imena koji moć zasnivaju na novcu, narko-kontaktima ali i unajmljenim plaćenim ubicama i zločinima kojima drže ravnotežu sa konkurentskim ekipama.

Svi su povezani sa crnogorskim podzemljem a ta veza zasniva se na najvažnijem kontaktu - kontaktu sa bosom crnogorske mafije Branom Mićunovićem.

Glavni bos narko-biznisa Pljevljak Darko Šarić, piše Blic, bazu delovanja je napravio u Novom Sadu, Beogradu, i Kragujevcu.

"Šarić je i napravio najveću promjenu u kriminalnom podzemlju poslednjih nekoliko godina. Od momka u Pljevljima, koji je kriminalnu karijeru počeo u Italiji, postao je broj jedan u narko-biznisu i u Crnoj Gori i u Srbiji, u kojoj je pod kontrolu stavio sve ostale grupe", piše beogradski list.

Bonus video: