Otac Igora Raičevića: Moj sin je napravio gnusno djelo

Mirovno vijeće je išlo i kod porodice Vujović, da me prime da izjavim saučešće, ali sam i kod njih naišao na otpor, rekao je Savo Raičević
538 pregleda 0 komentar(a)
igor raicevic, Foto: Vesko Belojević
igor raicevic, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 29.11.2011. 09:16h

“Moj sin je napravio zaista, ne znam kako da kažem i opišem, jedno veoma gnusno djelo. Ubiti dva mlada života to je zaista pogubno, u svakom slučaju. Ali, svako djelo će na vidjelo da izađe. Sud će kazati svoje i ne znam šta više u ovom trenutku da kažem”, kazao je juče Savo Raičević iz Mataguža, otac osumnjičenog Igora, za kojeg se vjeruje da je u petak ujutro pucajući iz pištolja usmrtio suprugu Mariju (30) i njenog prijatelja Ivana Dulovića (28).

Stariji Raičević ponovio je da ne može riječima da opiše to što je njegov sin uradio, a potom naveo da Igor sa njim nije ni živio proteklih desetak godina.

“Sin ima stan na Starom aerodromu u Podgorici. Za ovaj događaj saznao sam i čuo u petak. Mnogo žalim zbog smrti snahe i Dulovića”, naveo je Raičević, a onda zahvalio na pitanje “Vijesti” da li je i pored teškog zločina, porodicama stradalih izjavio saučešće.

“Pokušavao sam. Slao sam mirovno vijeće porodici Dulović, ali nismo našli nikakav kompromis i ništa nije urodilo plodom.

Mirovno vijeće je išlo i kod porodice Vujović, da me prime da izjavim saučešće, ali sam i kod njih naišao na otpor. Tako da nismo ništa uspjeli”, rekao je Savo Raičević “Vijestima”.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: