Djevojka osumnjičena da je ukrala novac iz sefa "Cosmetic Marketa"

M.H. je kesu sa novcem, sakrila ispod jakne i izašla iz magacina, kada je primijetila jedna radnica, koja je vidjela da joj je tašna ispreturana
75 pregleda 0 komentar(a)
Cosmetic Market, Foto: Arhiva Vijesti
Cosmetic Market, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 28.11.2011. 12:56h

Protiv M.H. (26) iz Podgorice podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinila krađu u prodajnom objektu "Cosmetic Market“, u Podgorici.

"M.H. je juče oko 14.30 časova, dok se nalazila u prodajnom objektu ’’Cosmetic Market’’, smještenom u sklopu Tržnog centra ’’Delta City’’, u Podgorici, iskoristila nepažnju zaposlenih, ušla u magacinski prostor, gdje je prvo preturala po torbi jedne od radnica, a potom iz sefa, koji se nalazio u zidu i čija su vrata bila otključana, ukrala platnenu kesu, u kojoj se po izjavi zaposlenih, nalazio novac u iznosu od 2.590 eura“, saopštila je Uprava policije.Nakon toga, M.H. je kesu sa novcem, sakrila ispod jakne i izašla iz magacina, kada je primijetila jedna radnica, koja je vidjela da joj je tašna ispreturana.

U tom trenutku, osumnjičena je ukradenu kesu s novcem, sakrila na jednu od prodajnih polica, a nakon insistiranja zaposlenih, koje su, u međuvremenu, primjetili da je novac ukraden iz sefa, pokazala mjesto, gdje ga je sakrila.Policija je izašla na lice mjesta i o događaju obavijestila Zamjenika osnovnog državnog tužioca.

Bonus video: