Energija kojom zračimo lako "prefarba" sve boje

Naša poznata pjevačica kaže kako se privatno slabo šminka, a najbolje se osjeća u onome u čemu izgleda privlačno
0 komentar(a)
Ivana Popović, Foto: Facebook.com
Ivana Popović, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 27.11.2011. 16:15h

Koliko se šminkate privatno?

"Veoma malo, samo podloga i blago pojačavanje crta lica. Trudim se, zapravo, da se uopšte ne šminkam, jer lice svakog estradnog umjetnika na nastupima trpi velike količine šminke, a i posljedice noćnog života i rada."

Da li za njegu tijela pravite domaće maske ili se prije opredjeljujete za kupovne preparate?

"Osim maslinovog ulja (hladno cijeđenog), ne koristim uopšte maske za lice. Ili jako rijetko. Srećom, imam kožu koja se dobrim snom vrlo brzo oporavlja i regeneriše."

Za koji kozmetički preparat ne žalite da izdvojite novac, bez obzira na to koliko košta?

"Puder svih tipova i maskara."

Vaš omiljeni parfem je…

"Armani Code."

Vaša omiljena dnevna odjevna kombinacija je…

"Za vani jeans, patike i pamučne majice i trik-majice. Za kuću - pamučne trenerke ili najčešće pamučne pidžame."

Večernja…

"Večernje kombinacije se mijenjaju zavisno od događaja ili raspoloženja. Mada se najbolje osjećam u tijesnim pantalonama, uz koje idu obavezne štikle (koje podsjećaju na plesne cipele, samo malo više) i neka interesantna komotna bluza. Rado nosim i mini suknju."

Najbolje se osjećam u…

"U onome u čemu izgledam zavodljivo i veselo. Kombinacija zavisi od trenutka odluke koja je najčešće vrlo impulsivna i spontana."

Najbolji način za održavanje vitke linije je…

"Kvalitetan san. Aktivan život - mada sam ja veliki ljubitelj svih vrsta fizičkih aktivnosti, po mom mišljenju nijesu neophodne vježbe i treninzi ako ste puno vani i na nogama, tek nakon 30."

Tu je i vođenje računa o ishrani: kuvano i sirovo povrće umjesto prženog i pečenog i više puta termički obrađenog, velike količine voća umjesto slatkiša. Meso kuvano umjesto sušenog, prženog. I ono što je najbitnije - jesti tek kad se ogladni. A ne pregladni.

Za 'ubijanje' loših navika zvanih 'slane i masne grickalice', najzgodniji su bademi. A i zdravi su. I smiruju nervozu, ako naiđe, kao i sirova šargarepa.

I najvažnije - smijati se što više, što glasnije i u svakoj mogućoj prilici."

Omiljeni modni detalj je…

"Marama – šal."

Najbolji savjet za naše čitateljke kada je riječ o njezi…

"Smatram da energija kojom zračimo vrlo lako 'prefarba' sve boje, kreme, tretmane, novac koji ste potrošili, trud koji ste uložili. Tako da od nje treba početi i na njoj raditi, sve ostalo postaje bukvalno šminka i ne zamjenjuje i ne sakriva nedostatke, već ističe samo ono dobro u nama i na nama."

Koja je najveća suma koju ste izdvojili tokom šopinga?

"Ne sjećam se, i vjerovatno to nije slučajno, pošto umijem da se uzaludno potrošim i ako to zapamtim, bude mi krivo. Ako zaboravim, kao da se nije ni desilo. Najbolja je dječija logika."

Najskuplji odjevni predmet u vašem plakaru je … i koštao je…

"Kreacije za festivale (Sunčane skale, Montevizija) Marine Banović (cijena će ostati poslovna tajna) i omiljena kožna jakna Parasuco 400 eura."

Bonus video: