Policija i dalje traga za Igorom Raičevićem

Svjedoci tragedije kazali su da je Igor u trenutku ubistva na sebi imao jaknu, neke neodređene boje, ni crne, a ni sive, i imao je farmerice
389 pregleda 0 komentar(a)
Igor Raičević, Foto: Uprava policije
Igor Raičević, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 26.11.2011. 09:53h

Igor S. Raičević (33) osumnjičeni za ubistvo supruge Marije Raičević i njenog prijatelja Ivana Dulovića u centru Podgorice uspješno bježi policiji, koja na sve načine pokušava da mu uđe u trag.

Svjedoci tragedije kazali su da je Igor u trenutku ubistva na sebi imao jaknu, neke neodređene boje, ni crne, a ni sive, i imao je farmerice.

Pošto je pucao na Marija i Ivana on je trčeći pored restorana “Ribnica” pobjegao preko mosta Kapadžića.

Osumnjičeni je bio u policijskim evidencijama, a nekoliko puta je bio privođen zbog sumnje da je povezan sa nelegalnim poslovima ili osobama iz kriminalnog miljea

Nešto kasnije signal se pojavio na sasvim drugom dijelu grada, što je policiju navelo na zaključak da Raičević koristi automobil ili da možda ima i pomagača.

Policiji su i građani tokom dana prijavljivali da su na nekim mjestima u gradu i Zeti, navodno, vidjeli Raičevića, a bilo je i prijava da je osumnjičeni izvršio samoubistvo.

Policija nema takvu potvrdu, ali se vjeruje da je u Podgorici.

“Molimo da, ukoliko imate informaciju gdje se Igor Raičević nalazi, ili ga prepoznate sa fotografije, da o tome obavijestite policiju na jedan od brojeva telefona 122, 067185443 i 067184840”, tražila je policija pomoć.

Osumnjičeni je bio u policijskim evidencijama, a nekoliko puta je bio privođen zbog sumnje da je povezan sa nelegalnim poslovima ili osobama iz kriminalnog miljea.

Ispitivan je u policijskoj akciji “Golubovi”.

Bonus video: