Aragorn se neće pojaviti u "Hobitu"

Mortensen, koji je igrao Aragorna u trilogiji ''Gospodar prstenova'' Pitera Džeksona, rekao je da za sada njegovog lika nema u projektu
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2011. 14:12h

Holivudski glumac Vigo Mortensen izjavio je da se lik Aragorna neće pojaviti u predstojećoj ekranizaciji romana Dž.R. R.Tolkina ''Hobit''.

Mortensen, koji je igrao Aragorna u trilogiji ''Gospodar prstenova'' Pitera Džeksona, rekao je da za sada njegovog lika nema u projektu.

''Da su me producenti pitali da igram Aragorna, prihvatio bih", rekao je Mortensen.

''Ali me nikada nisu pitali, a oni snimaju film. Nisam u projektu, osim ako ne nastane neki novi plan u posljednjem trenutku, ali mislim da bih čuo za njega do sada''.

Njegove kolege iz trilogije ''Gospodar prstenova'', kao što su Orlando Blum, Ilajdža Vud, Ijan Mekelen i Kejt Blanšet, ponoviće svoje uloge u ''Hobitu''.

''Hobit'' će biti snimljen kao film iz dva dijela. Prvi će se zvati ''The Hobbit: An Unexpected Journey'' (Hobit: Neočekivano putovanje) i počeće da se prikazuje od 14. decembra 2012. godine, dok će drugi dio ''The Hobbit: There and Back Again'' (Hobit: Tamo i nazad) biti prikazan u bioskopima od 13. decembra 2013.

Bonus video: