Ovakvog dečka djevojke žele

Bez obzira da li ćete se odjednom pojaviti ispred njenih vrata sa buketom ruža ili ćete je iznenada pozvati na romantičnu večeru, budite spontani, iznenađujte je i ne dozvolite da vaš odnos postane rutina.
209 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2011. 14:11h

Žene ne žele pasivnog, pokornog muškarca koji zapostavlja svoju ličnost kako bi svoju dragu učinio srećnom, ali ni onog ko ne poštuje njihove želje, ne sluši ih i guši ljubomorom. Evo kakvog dečka one žele:

Umije da sluša

Da li vam ono što ona govori zvuči kao mrmljanje jer ste skoncentrisani na zurenje u njen dekolte? Greška. Žene žele da ih slušate i obratite pažnju na ono što govore. Dobar dečko sluša i razgovara sa djevojkom, pokazuje interesovanje za ono što nju zanima.

Nije dosadan

Bez obzira da li ćete se odjednom pojaviti ispred njenih vrata sa buketom ruža ili ćete je iznenada pozvati na romantičnu večeru, budite spontani, iznenađujte je i ne dozvolite da vaš odnos postane rutina.

Dobar ljubavnik

Šta za ženu znači dobar ljubavnik? Onaj koji umije i trudi se da je zadovolji. To znači da nikada ne preskačete predigru, šaljite joj romantične i seksi poruke, mazite se poslije seksa, a ne da zahrčete istog trena i najvažnije pitajte je šta ona voli i želi u krevetu.

Nije pasivan

Na duže staze nijedna žena ne želi pasivnog, pokornog čovjeka koji kompromituje svoju ličnost da bi je učinio srećnom. Zadržite svoju ličnost, svoje mišljenje i pokažite joj da ste jaki, sigurni i imate kičmu.

Misli na detalje

Da li je ona promijenila frizuru? Smršala nekoliko kilograma ili kupila novu haljinu? To su stvari na koje treba da obrate pažnju. Većina žena instinktivno hrli momcima koji imaju oko za detalje. To pokazuje da ste pažljivi.

Ne guši ljubomorom

Povjerenje je osnov svakog dobrog odnosa. Dozvolite joj da uživa u slobodnom vremenu sa prijateljicama bez vašeg ljubomornog zapitkivanja. Gledajte na to ovako: kada se vidite bićete uzbuđeniji i imaćete o čemu da razgovarate jer ste oboje proveli vrijeme radeći ono u čemu uživate.

Poštuje njenu porodicu

Ako je vaš mentalitet zaglavljen u pedesetim godinama vrijeme je da shvatite da su se stvari promijenile i da su muškarci i žene ravnopravni partneri. Nijedna žena ne želi muškarca koji ne poštuje nju ili njenu porodicu.

Napreduje

Ako pokažete koliko ona pozitivno utiče na vas stičete nevjerovatnu moć. Da li ste se vratili u formu, poboljšali svoj način izražavanja, naučili da plešete...? Time što radite na sebi i napredujete pokazujete joj da ona zaslužuje najbolje, ali i da vas inspiriše da budete bolja osoba.

Inspiriše

Kako vi napredujete tako bi trebalo i nju da podstičete na napredak. Inspirišite je na pozitivne promjene. Na primjer, ako vidite da ne koristi svoj talenat na pravi način usmjerite je i ohrabrite.

Pažljiv

Podsjećajući je kako je lijepa činite da se ona osjeća dobro. Najbolje od svega: jednostavnost i iskrenost su sve što vam je potrebno. Dajte joj kompliment, kupite joj simpatičnu sitnicu i recite joj koliko je divna.

Bonus video: