Todor Vujošević: Ne znam je li prijetnja ili neslana šala

Reditelj spota Danilo Marunović ranije je rekao radiju Antena M, da misli da je prijeteća poruka Vujoševiću "tek početak“
167 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2011. 17:31h

Glumac u spotu za prava LGBT populacije “U redu je biti drugačiji-i mi smo dio ekipe” Todor Vujošević kazao je da nije zbog poljubca sa Bojanom Bulatovićem doživio nikakvih neprijatnosti osim prijeteće poruke koju je proslijedio Upravi policije.

On je “Vijestima” rekao da ne zna da li je prijeteća poruka u stvari nečija neslana šala ili izraz nečije namjera da se obračuna sa glumcima koji su imali hrabrosti da snime spot u kojem se dva muškarca ljube.

“Nadam se da neće biti nikakvih daljih neprijatnosti, mada smo mi očekivali podijeljene reakcije javnosti”, kazao je Vujošević.

Reditelj spota Danilo Marunović ranije je rekao radiju Antena M, da misli da je prijeteća poruka Vujoševiću "tek početak“.

Iako neki građani smatraju da su i glumci koji su snimili spot zapravo pripadnici gej populacije, Marunović kaže da je poljubac gluma i dokaz hrabrosti i plemenitosti dva momka.

''Niko od učesnika, od glumaca u spotu nije gej, već su to gradski momci koji su odlučili da podrže jednu priču o ljudskim pravima. Mislim da je to krajnje plemenito,a da li jedan poljubac može nekom dati povoda da misli da je homoseksualac odgovor je može, ali to prosto nije tačno", rekao je Marunović.

Galerija

Bonus video: