Čukić dostavila nalaz obdukcije, Tužilaštvo neće da saopšti detalje

"Vijestima" je rečeno da je nalaz dostavljen, ali da Tužilaštvo neće saopštavati detalje o tome sto je dr Čukić navela kao uzrok smrt Terzića
150 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2011. 15:57h

Kao što je i najavljeno dr Dragana Čukić predala je svoj nalaz o uzroku smrti pritvorenika Milivoja Tezića Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, potrđeno je "Vijestima" u vrhu te institucije.

"Vijestima" je rečeno da je nalaz dostavljen, ali da Tužilaštvo neće saopštavati detalje o tome sto je dr Čukić navela kao uzrok smrt Terzića.

Viši državni tužilac Veljko Rutović kazao je "Vijestima" da bi još uvijek bilo ishitreno da saopštava informacije iz istage.

"Istraga još traje. Vjerujte tražimo od svih da užurbano rade, ali se mnogi rezuiltati još čekaju. Postupak je u toku dok se ne okonča ja neću i ne mogu u da sopštim ni sto piše u nalazi vještaka patologa niti što je istaga pokazala", kazao je Rutović koji nije mogao da precizira kad ce Tužilaštvo okončati istagu u ovom predmetu.

On takođe nije želio da komentariše navode da je nalaz Miodraga Šoća, koji im je dostavljen prije dva dana, pokazao da je Terzić ubijen.

"U interesu istrage je da se ne saopštava ni sadržaj tog nalaza", zaključio je Rutović.

Terzić je nađen mrtav u sobi Istražnog zatvora u Spužu, gdje se od kraja avgusta nalazio zbog optužbi da je od majke Darka i Duška Šarića na prevaru uzeo oko 300.000 eura.

Bonus video: