Osigurala ruke na 5 miliona funti, a njeguje ih uljem od 2 eura

’Isprobala sam gomilu proizvoda i otkrila da je obično bademovo ulje najbolje. To je moje tajno oružje za savršeno meke šake’ savjetuje Džema.
168 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.11.2011. 11:49h

Britanka Džema Hovort, model za ruke, navodno je osigurala svoje najvažnije sredstvo za rad na čak pet miliona funti, a u jednom intervjuu otkrila je kako njeguje ruke.

27-godišnja Džema, čije su ruke ’ubačene’ u slike zvezda poput Kejt Mos, Lili Kol i Kajli Minog, dnevno zaradi i do 2.500 funti, ali zato mora posebno da pazi na njegu i da se odrekne raznih aktivnosti. Rekla je kako ne pere sudove, ne sjecka povrće, pazi na šake kada nosi kese i ne izlazi na sunce bez jakog zaštitnog faktora i rukavica.

Hovortova, koja je snimila više od 250 TV reklama i na hiljade plakata, kaže da je isprobala sve moguće proizvode za njegu i zaključila da je bademovo ulje, po cijeni od 1,8 eura za bočicu, ubedljivo najbolje. Osim toga, ima strog režim hidratacije i ishrane, pa izbjegava masti, šećer, alkohol i kofein.

’Isprobala sam gomilu proizvoda i otkrila da je obično bademovo ulje najbolje. To je moje tajno oružje za savršeno meke šake. Osim toga, to ulje je vrlo jeftino i preporučujem ga svima koji imaju problema sa zanokticama i hrapavim šakama’ savjetuje Džema, i dodaje da je odlučila da osigura ruke jer su joj one izvor prihoda.

'I najmanja posjekotina bi mogla da bude veliki gubitak za mene. Zato sam se odlučila na ovaj potez i sada sam mnogo mirnija' rekla je Britanka.

Bonus video: