BUDITE FER

Evo kako da ga otkačite sa stilom

Uvijek je dobro da se rastanete kao prijatelji - ko zna šta će biti sjutra, možda vam zatreba u odsudnom trenutku.
419 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.11.2011. 21:28h

U vezi ste koja ne funkcioniše.  U čemu je poenta prolongiranja odnosa  ako ste sigurni da on nije prava osoba za vas? Evo nekoliko savjeta:

Komunicirajte

Neka zna kako se osjećate u posljednje vrijeme. Budite iskreni, priznajte svoja prava osjećanja. Momci cijene iskrenost. Recite mu da ste izgubili interes i da nema svrhe obavljati odnos koji je postao površan.

Posljednji sastanak

Možda ćete željeti da ga otkačite preko telefona, ali je uvijek bolje ako se sretnete licem u lice. On može biti ljut ili tužan, ali vi znate da veza mora da se okonča u svakom slučaju.

Budite dobri prema njemu

Uvijek je dobro da se rastanete kao prijatelji - ko zna šta će biti sjutra, možda vam zatreba u odsudnom trenutku. Dakle, ljubazno mu kažite zašto vaš odnos nema budućnost, ali da možete da nastavite da se viđate s vremena na vrijeme kao dobri prijatelji.

Pustite ga da govori

Možda će želeti da kaže koju o tome zašto misli da je veza pošla po zlu i zašto niste uspjeli zajedno. Iako ste odlučili da raskinete sa njim, saslušajte ga. To je najmanje što možete učiniti.

Preuzmite krivicu

Pretpostavimo da se naljuti i nije voljan da popusti ili želi drugu šansu - najbolje što možete uraditi je da krivicu svalite na sebe. Recite mu kako nijeste kompatiblini, kako ste nesposobni da ostvarite normalan odnos u ovom trenutku i da najmanje što želite je da on postane žrtva vaše neodlučnosti.

Ne odugovlačite

Jednom kada kažete šta ste namjeravali, najbolje je da odete. Što prije to bolje, a biste izbjegli neprijatne scene i potoke suza.

Dajte mu prostora

Nakon što ste ga šutnule, ne ometajte ga i ne iritirajte šaljući poruke i zivkajući ga. Njemu je potreban prostor da bi ponovo uspostavio kontrolu nad situacijom. Sada, kada ste dobili ono što želite, gledajte svoja posla i pustite ga da nastavi sa svojim životom.

Preporučujemo za Vas