Vukadinović ubio Muharema Šalju (47) iz Peći

"Po izlasku iz zatvora Vukadinović nikada nije pravilno usmjeren, nikada nije usmjeren na liječenje", navode komšije
374 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.11.2011. 17:44h

Podgorička policija uhapsila je Radoja Vukadinovića (37) iz Podgorice, za kojim se intenzivno tragalo zbog sumnje da je, kasno sinoć ubio Muharema Šalju (47) iz Peći.

Vukadinović je uhapšen u Podgorici u ulici IV jula, u neposrednoj blizini jedne kafane.

Uprava policije je saopštila da je N.R. prijavio da je Vukadinović u kući u Bandićima izvršio ubistvo.

Kako prenosi televizija "Vijesti", Vukadinović i N.R. su prijatelji, a N.R. je pozvao policiju nakon što mu je Vukadinović povjerio šta je uradio.

Patrola je na mjestu zločina pronašla neidentifikovani muški leš.

Radoje Vukadinović

Kako je saopšteno policija je 22. novembra oko 1.40 časova, raspolažući operativnim podacima, došla u porodičnu kuću Vukadinovića, koja se nalazi u Bandićima, gdje su na podu zatekli beživotno tijelo muškarca.

"Utvrđeno je da muškarac, starosti od oko 45 do 50 godina, ima povredu u predjelu vrata, nanesenu najverovatnije projektilom iz vazdušne puške. Pregledom garderobe ovog lica nije pronađen nijedan dokument na osnovu kojeg bi se mogao utvrditi njegov identitet", saopšteno je iz Uprave policije.

Tijelo muškarca je, po nalogu nadležnog tužioca, transportovano u Klinički centar Crne Gore, radi obavljanja obdukcije.

Komšije i rođaci Radoja Vukadinovića "Vijestima" su kazali da je bilo pitanje dana kada će se nešto ovakvo desiti i koga će ubiti.

"Tokom ljeta izašao je iz zatvora u kom je proveo najveći dio vremena od svoje dvadesete godine. Nekad je ležao pola godine, nekad godinu,dvije i uvijek zbog tuča. Jednom je on bio pretučen pa pregažen kolima, tada smo mu davali krv. Ali po izlasku iz zatvora nikada nije pravilno usmjeren, nikada nije usmjeren na liječenje, a samo je bilo pitanje dana kada će i koga ubiti, mogao je bilo koga od nas ubiti", kazale su Radojeve komšije i rođaci.

"Njegovi postupci ukazivali su o kakvoj se osobi radi, ali ništa nije preduzeto i evo do čega je došlo. On je takav da me ne bi iznenadilo da se sad, dok svi mi stojimo ovdje začuju pucnji i da puca na sve nas", kazali su okupljeni mještani i dodali da je Radoje tokom ljeta, od kada je izašao iz zatvora u kući okupljao bivše zatvorenike, te da je policija je jednom prekinula tavkvo okupljanje, navodno zbog njihove međusobne tuče koju je neko iz sela prijavio.

Galerija

Bonus video: