Pljevljak (19) bacio kesicu sa drogom kad je vidio policiju

Preliminaranom analizom potvrđeno je da se radi o manjoj količini marihuane, za koju se sumnja da je bila namijenjena stavljanju u promet
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.11.2011. 12:37h

Policija u Pljevljima je lišila slobdoe D.T. (19) iz tog grada, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Tokom obilaska terena u Ulici Kralja Petra I, službenici Filijale za borbu protiv droge su primijetili D.T, za kojeg je postojalo saznanje da je povezan sa inkriminisanim radnjama u vezi sa opojnim drogama. Policijski službenici su zapazili da se D.T. kreće od raskrsnice Trševe ulice prema kazinu „Tim Drim“.

D.T. je, prilikom ulaska u kazino, primijetio policijske službenike i, kako se sumnja, iz desnog džepa jakne potom u ćošak odbacio PVC paketić u kojem se nalazila biljna materija tamno zelene boje za koju se posumnjalo da je opojna droga marihuana.

Preliminaranom analizom potvrđeno je da se radi o manjoj količini marihuane, za koju se sumnja da je bila namijenjena stavljanju u promet.

D.T. je potom lišen slobode, i uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku predat nadležnom tužiocu.

Marihuana je proslijeđena Forenzičkom centru na vještačenje.

Bonus video: