BOKS

Dejvid Hej se vraća u ring

Hej je 1. jula u Hamburgu izgubio titulu svjetskog šampiona u teškoj kategoriji u WBA verziji od Vladimira Klička, a poraz je pravdao slomljenim prstom na nozi
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 15:10h

Samo mjesec dana pošto je objavio da je završio karijeru, britanski bokser Dejvid Hej nagovijestio je povratak u ring, prenosi B92.

Hej, ipak, ima jedan uslov, a to je da mu protivnik bude svjetski šampion u verziji WBC Ukrajinac Vitalij Kličko, otkrivaju ostrvski mediji.

Prema pisanju tih medija Hej je dobio ponudu grupe menadžera koji zastupaju starijeg od braće Kličko da početkom marta organizuju meč u Njemačkoj.

Ta ponuda poklopila se sa nedavnom izjavom Heja koji je rekao da bi se vratio u ring samo u slučaju da protivnik bude jedan od braće Kličko.

Hej je 1. jula u Hamburgu izgubio titulu svjetskog šampiona u teškoj kategoriji u WBA verziji od Vladimira Klička, a poraz je pravdao slomljenim prstom na nozi.

Tridesetjednogodišnji bokser je tokom karijere izgubio samo dva meča u 27 borbi, a 2009. godine je osvojio titulu savladavši na poene Rusa Nikolaja Valujeva.