OVO NIKAKO NE RADITE

U čemu žene griješe na prvom sastanku?

Pronađite pravu mjeru. Pokažite svoju zabavnu stanu i smisao za humor, ali tako da ne zanemarite ni svoju inteligenciju. Momci ipak vole pametne devojke.
69 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 15:07h

Ako želite da ne izbriše vaš broj čim izađe iz restorana, ovo nikako ne radite na prvom sastanku.

Ne prestajete da pričate o bivšem

Želite da se predstavite u najboljem svijetlu, a ne prestajete da govorite o bivšem dečku? Pa, dobro zar želite da pomisli da ste očajni, neserećno zaljubljeni ili opsjednuti? Izbjegavajte pominjanje bivših na prvom sastanku ili drugog neće biti.

Hvalisati se

Trebalo bi da on sam zaključi kakvi ste, a ne da vi ističete svoje kvalitete. Hvalisanje ničemu ne vodi, osim što čini da izgledate kao osoba koja nema samopouzdanje i očajnički traži pažnju!.

Previše se zabavljate ili ste previše ozbiljni

Da ne shvatite pogrešno, prvi sastanak bi trebalo da bude zabavan i nikako dosadan, ali ne pretjerujete jer on može da pomisli kako sa vama ne može da priča o ozbiljnim temama. Sa druge strane, ni prevelika ozbiljnost neće valjati. Pronađite pravu mjeru. Pokažite svoju zabavnu stanu i smisao za humor, ali tako da ne zanemarite ni svoju inteligenciju. Momci ipak vole pametne devojke.

Davite ga svojim problemima

Svoje životne probleme i nedoumice ostavite za prijateljice ili psihijatrijski kauč. On nije vaš terapeut, a raspravljanje o vašim problemima i dilemama nikako nije vrhunac večeri kakav je zamišljao.

Odmah ga dodajete za prijatelja na Fejsbuku

Kada stignete kući ne tražite ga odmah na Fejsbuku i ne šaljite zahtjev za prijateljstvo. To je potez očajnika. Sačekajte bar da vam se javi ili da razmijenite nekoliko poruka prije nego što postanete prijatelji i na Fejsbuku.

Oklijevate...

Ako želite da ga pozovete, okrenite broj! On će cijeniti taj potez ako je zainteresovan za nešto više, ukoliko nije, znaćete odmah na čemu ste i moćićete da nastavite dalje. Ne počinjite vezu igricama, budite otvoreni i direktni od samog početka.