Zoranu Boljeviću, navodno, prijećeno iz Italije

Obaviješten sam da je pronađen vlasnik mobilnog telefona sa kojeg je upućena SMS poruka i da je on albanski državljanin, a da je prijeteća poruka poslata iz Italije
113 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.11.2011. 16:25h

Policija je na tragu vlasniku mobilnog telefona koji je u noći između 24. i 25. oktobra na mobilni telefon Zorana Boljevića poslao prijeteću poruku.

Poruka sadržine (“Što je klošaru, malo ti je to što imaš u Srbiju, no si došo da nas zajebavaš, nego se pazi da ti ta zajebancija ne prisjedne smećaru. Treba da znaš da su Čelebić i Mugoša država, a dobro se raspitaj kako završavaju oni što ne slušaju državu. Povedi računa o ćerkicama da ne bi platile tvoj bezobrazluk” – u potpisu prijatelj”, poslata je sa broja iz Italije, a prema navodima Uprave policije riječ je albanskom državljaninu.

"Obaviješten sam da je pronađen vlasnik mobilnog telefona sa kojeg je upućena SMS poruka i da je on albanski državljanin, a da je prijeteća poruka poslata iz Italije. Rečeno mi je da je Uprava policije kontaktirala preko Interpola kolege iz Italije da im pomognu u pronalaženju osobe koja je poslala prijeteću poruku. I pored mog insistiranja da mi se saopšti ime vlasnika broja sa kojeg mi je upućena poruka, inspektor Miodrag Jovović nije želio da mi saopšti tu informaciju, uz obrazloženje da je istraga u toku", kazao nam je Boljević.

Zoran Boljević je nedavno optužio Tomislava Čelebića, vlasnika građevinske firme „Čelebić” i gradonačelnika Miomira Mugošu da njemu i njegovoj familiji pokušavaju, mimo zakona, da oduzmu zemlju u blizini Studentskog doma, na kojoj firma “Čelebić”, i pored sudskog procesa koji je u toku, gradi zgrade.

"Pomenutom inspektoru želim da zahvalim preko medija. Želim da podsjetim javnost da 'prijatelj' iz SMS poruke, gospodin Čelebić, i pored pritisaka, prijetnji i još uvijek aktuelnog sudskog spora, koji se vodi pred Osnovnim sudom u Podgorici, započeo je gradnju stambenih objekata na spornoj zemlji, kao da je uvjeren 100 odsto da će spor dobiti, tako da on može da uzme nesmetano ono što mu zapadne za oko", kaže Boljević.

On je kazao da poslije konstantnog pritiska na njega i porodicu da se utvrdi ko mu je poslao SMS poruku sa prijetećim tonom upućenim njegovim kćerkama, sa potpisom “prijatelj”, želio da se zahvali ambasadoru Srbije Zoranu Lutovcu.

"On je moje obraćanje njemu povodom ovih prijetnji shvatio ozbiljno i preduzeo sve radnje u sadejstvu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije u cilju zaštite mojih kćerki, koje su državljani Srbije i na tome zahvaljujem još jednom", kazao je na kraju Boljević.

Galerija

Bonus video: