Ovo su najčešće muške zablude o seksu

Muškarci misle da žene uživaju u penetraciji koliko i muškarci. To nije tačno. Unutrašnjost vagine je manje osjetljiva u odnosu na spoljne djelove ženskih genitalija.
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.11.2011. 21:28h

Seks terapeuti objašnjavaju koje su najčešće muške zablude o seksu.

Znam šta ona želi

Muškarci često pretpostavljaju šta žena želi na osnovu iskustva sa drugim ženama. Ali, momci shvatite već jednom, nijrsu sve žene iste!

Imam sve što joj treba

Nijedan muškarac ne može da pruži ženi takvu vrstu zadovoljstva kao što može vibrator. Zato ne mojte da mislite da nešto nije u redu ako ga vaša partnerka koristi. Razmišljajte o njemu kao o svom savezniku, a ne zamjeni koja će vas izbaciti iz kreveta.

Seks je isti za muškarce i žene

Muškarci misle da žene uživaju u penetraciji koliko i muškarci. To nije tačno. Unutrašnjost vagine je manje osjetljiva u odnosu na spoljne djelove ženskih genitalija.

Savršeno poznajem njeno tijelo

Većina muskaraca zna šta je klitoris i kako da ga pronađe, ali frajeri često ne znaju koliko je osjetljiv i kako da ga dodiruju. Nekim ženama može prijati ono što bi druge mogle smatrati grubom igrom. Kako da znate koje dodire ona voli? Jednostavno je pitajte.

Znam kada je raspoložena

Momci misle da je žena raspoložena i pripremljena za akciju samo ako je dovoljno vlažna. To ne mora uvijek biti slučaj, jer vlažnost vagine zavisi od menstrualnog ciklusa žene i podložna je uticaju stresa i ljekova.

Ćutanje je zlato

Frajeri četo misle da bi trebalo ćutati za vrijeme seksa, ali ako ne govorite partnerka neće znati šta želite. Ona će cijeniti ako joj date neke smjernice. Naravno, ne bi trebalo da joj gurate glavu dolje, ali možete joj diskretnim razgovorom saopštiti šta volite.

Bonus video: