Slavko Drakić preminuo od udara bicikla

Nesreće se dogodila na izlazu iz dvorišta porodične kuće Drakića u Golubovcima, a u istragu se uključila i kriminalistička policija
72 pregleda 0 komentar(a)
Dragić, Golubovci, Foto: Zoran Đurić
Dragić, Golubovci, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.11.2011. 09:29h

Maloljetni N. F. (15) iz Beograda, državljanin Srbije, priznao je da je 27. avgusta ove godine biciklom udario sedamdesetdvogodišnjeg Slavka Drakića u Golubovcima u blizini Osnovne škole „Milan Vukotić“, saznaju “Vijesti” od izvora iz policije.

Drakić je u Urgentni centar Kliničkog centra doveden 27. avgusta u kasnim večernjim satima sa teškom povredom glave. Tri dana nakon udesa Drakić je preminuo.

Tada se nije znao uzrok nesreće, koja se dogodila na izlazu iz dvorišta porodične kuće Drakića u Golubovcima, tako da su u istragu uključila i kriminalistička policija, koja je uspjela da rasvijetli ovaj slučaj.

Policajci su raspolažući određenim operativnim radnjama došli do saznanja da je u toj noći maloljetni N. F. udario Drakića u mračnoj ulici u 22.30 časova.

“N. F. je na lokalnom putu koji vodi od magistralnog puta Petrovac – Podgorica prema Osnovnoj školi „Milan Vukotić“, sportskim biciklom, žuto – crne boje marke „kapriolo“, udario pješaka, na način što ga je biciklom snažno udario u grudi i bacio ga na tle. Pješak je usljed udara glavom udario o asfalt”, piše u saopštenju Uprave policije.

Kako nezvanično saznaju “Vijesti” dječak je bio u posjeti majci u Golubovcima. On nije rekao roditeljima za nesreću, nakon koje se vratio u Srbiju.

“Radi se o krupnom dječaku, učeniku koji se bavi sportom. Maloljetnik nije znao da su povrede koje je nanio Drakiću bile smrtonosne”, reko je izvor “Vijesti” iz policije.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: