Ljubomorna žena pratila muža i izazvala lažnu uzbunu

Jedan policajac koji je tražio da ostane anoniman kazao je da je supruga vlasnika automobila nazvala policiju 30 minuta kasnije i rekla da je uređaj za praćenje u muževljeva kola postavila na njen zahtjev jedna agencija za obezbjeđenje.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.11.2011. 12:33h

Britanska policija izjavila je danas da je sumnjivu napravu otkrivenu u automobilu jednog muškarca, zbog koje je pozvana specijalna jedinica za deaktiviranje bombi i zatvoreno nekoliko ulica, u stvari postavila žena dotičnog vozača kako bi pratila njegovo kretanje.

Kako prenosi AP, muškarac je alarmirao policiju kada je pronašao svjetleću napravu u svojim kolima, misleći da je riječ o bombi.

Policija je odmah obavijestila jedinicu za deaktiviranje bombi, a pozvani su i hitna pomoć i vatrogasci. Jedan policajac koji je tražio da ostane anoniman kazao je da je supruga vlasnika automobila nazvala policiju 30 minuta kasnije i rekla da je uređaj za praćenje u muževljeva kola postavila na njen zahtjev jedna agencija za obezbjeđenje. Policija je kasnije saopštila da naprava ne predstavlja nikakvu opasnost i da je uklonjena bez incidenta.

Bonus video: