Maloljetnici zatečeni u kladionici: Prijava protiv vlasnika

Iz kladionice “Olimp” rečeno je “Vijestima” da se djeca koja su zatečena u kladionici nijesu kladila
386 pregleda 0 komentar(a)
Kladionica Olimp, Foto: Zoran Đurić
Kladionica Olimp, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.11.2011. 11:27h

Protiv Dragana Vukčevića, vlasnika sportske kladionice “Olimp” biće podignuta prekršajna prijava od službenika Uprave za igre na sreću, jer su juče oko 13 časova u njegovoj kladionici na Starom aerodromu zatečena tri maloljetnika.

Djeca su zatečena u kladionici koja se nalazi u neposrednoj blizini Osnovne škole “Pavle Rovinski”, iako Zakon o igrama na sreću koji je stupio na snagu od skora ne dozvoljava mlađima od 18 godina da se klade.

“Policajci Filijale za suzbijanje maloljetničke delikvencije i Ekspoziture za javni red i mir u saradnji sa službenicima Uprave za igre na sreću, juče su, izveli akciju ’’Stop klađenje maloljetnicima”. U okviru pomenute akcije, u vremenu od 10 do 13 časova, izvršili su obilazak kladionioca i kazina u centru grada, u djelu grada preko Morače, naselju Blok V i VI, kao i naselju Stari aerodrom.Prilikom obilaska, u naselju Stari aerodrom, u sportskoj kladionici ’’Olimp’’ policija je zatekla tri maloljetnika”, piše u saopštenju Uprave policije.

Nisu se kladili?

Tri maloljetnika su identifikovana i sa njima je, u prostorijama Područne jedinice Podgorica, obavljen razgovor u prisustvu njihovih roditelja, saopšteno je iz policije. Nakon razgovora djeca su sa roditeljima napustila policijske prostorije.

Iz kladionice “Olimp” rečeno je “Vijestima” da se djeca koja su zatečena u kladionici nijesu kladila.

“Naš propust je bio zbog toga što smo dopustili da djeca uđu u kladionicu. Kod nas nijedan maloljetnik ne može da se kladi. Djeca su ušla da traže kvote za roditelje ili za nekog od starijih, a ne da se klade, ali u tim trenucima je naišao policajac”, naveo je poslovođa kladionice “Olimp” na Starom aerodromu.

Bonus video: