Mornar protiv Sutjeske za drugu pobjedu

"Veoma sam zadovoljan kako su momci radili ove nedjelje, svi su veoma motivisani, nadamo se da ćemo imati podršku sa tribina“, rekao je trener Nebojša Grabež.
137 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkaši Mornara, Foto: Anto Baković
Odbojkaši Mornara, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 12.11.2011. 01:02h

Odbojkaši Mornara u subotu od 19 sati u sali „Topolica“ igraju protiv Sutjeske iz Nikšića sa željom da upišu drugi prvenstveni trijumf.

„Uvijek treba imati na umu da je ova veoma mlada ekipa kojoj treba još puno rada da bi mogla da uđe u bilo koji meč u ulozi favorita. Veoma sam zadovoljan kako su momci radili ove nedjelje, svi su veoma motivisani, nadamo se da ćemo imati podršku sa tribina“, rekao je trener Nebojša Grabež.

Primač servisa Ismar Šukurica istakao je da je atmosfera u ekipi veoma dobra.

„Na svim treninzima ove nedjelje radilo se naporno i vrijedno, cilj nam je da atmosferu sa treninga ponovimo i na utakmici, pružimo sve od sebe i da iz dobre igre stvorimo pozitivan rezultat“, kazao je Šukurica.

Libero Đorđe Vujisić dodao je da uspjeh treba tražiti u koncentraciji i ozbiljnom pristupu savjetima trenera.

„Očekujemo da će nas navijači podržati i ovog puta, mi ćemo sa svoje strane uraditi sve da ispoštujemo dogovor iz svlačionice“, rekao je Vujisić.

Nakon što je pauzirao u prošlom kolu, u ekipu se vraća primač servisa Lazar Caković.

Budvanska rivijera protiv studenata

Nakon vikenda pauze zbog odloženog meča sa Ibrom, odbojkaši Budvanske rivijere vraćaju se obavezama u domaćem prvenstvu – izabranici Veselina Vukovića dočekaće u subotu Studentski centar, u meču 5. kola Prve muške lige.

Subota: Budvanska rivijera – Studentski centar (18), Mornar – Sutjeska (19). Odloženo: Budućnost – Ibar, Volej star –Jedinstvo.

Kod dama derbi se igra u Podgorici između Budućnosti Zetatrans i Rudara, koji su do sada upisali samo po jedan poraz u prethodna četiri kola. Neporažene Morača i Luka Bar imaju lak posao protiv Gimnazijalca, odnosno Budve.

Subota: Morača – Gimnazijalac (19), Budućnost Zetatrans – AOK Rudar (18), Luka Bar – Budva (17). Srijeda: Nikšić – Galeb (20). Slobodan je Herceg Novi.

Bonus video: