Otkrijte zanimljive činjenice o seksu

Za vrijeme Drugog svjetskog rata američka vlada vodila je kampanju pod sloganom "Ne zaboravi - Stavi ga na prije nego što ga staviš u" i bila je namijenjina vojnicima koji se bore u ratu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.11.2011. 21:28h

Seks je nepresušan izvor zanimljivih informacija. Da li znate za šta se vibrator prvo koristio? Kolika je prosječna veličina penisa? Evo nekih zanimljivih činjenica o seksu koje možda nijeste znali:

Vibrator ili lijek - Vibrator je prvobitno korišćen kao lijek, odnosno terapija za žensku "histeriju" u 19. vijeku. Orgazmi su smanivali anksioznost i simptome histerije!

Spermom protiv karijesa - Sperma sadrži cink i kalcijum koji dokazano sprečavaju kvarenje zuba.

Nasmijani zeka- Vibrator "Rabbit" poznat je zbog dvije stvari: donosi fantastične orgazme i ima nasmijano "lice", koje je nastalo kao odgovor na konzervativne japanske običaje. Japanski potrošači se mršte na proizvodnju seksualnih igračaka, pa su proivođači kao odgovor na vibrator dodali smiješak.

Prosječna veličina - Prosječna veličina penisa je 7, 6 centimetara i 12, 7 u erekciji.

Vojniče, stavi ga! - Za vrijeme Drugog svjetskog rata američka vlada vodila je kampanju pod sloganom "Ne zaboravi - Stavi ga na prije nego što ga staviš u" i bila je namijenjina vojnicima koji se bore u ratu. Poenta: za vrijeme Drugog svetskog rata, mnogi vojnici su se vratili kući sa veneričnim bolestima, a medicinski troškovi koštali su vladu milione dolara. Kampanja je trebalo da podstakne vojnike da koriste kondom.

Akcija topi kalorije - Mrzite teretanu? Za 30 minuta aktivnog seksa sagori se oko 200 kalorija.

Stidne perike - Burleskni kostimi su oličenje seksi izgleda, međutim prije nekoliko vjekova, imali su nešto drugačiji cilj. Merkinsi (donji dio burlesknog kostima) su prvobitno napravljeni kao "stidne perike" za prostitutke u 15. vijeku. Dizajn je pomagao da se sakriju stidne vaši i simptomi sifilisa.

Gola pravda - U Hong Kongu ženi je dozvoljeno da ubije nevjernog muža, ali samo ako to učini golim rukama.

Đavolje igračke - Prodaja seks igračaka i vibratora je zabranjena u američkim državama Alabami i Misisipiju. Ako prekršite zakon, koji potiče još iz vremena kada su seksi igračke bile smatrane "đavoljom rabotom" čeka vas novčana kazna.

Bonus video: