Terens Malik snima više nego ikad

Iako je spisak glumaca poznat, Malik je odlučan da ne odaje detalje radnje filmova, pa čak ni žanr.
73 pregleda 0 komentar(a)
Terens Malik, Foto: Rojters
Terens Malik, Foto: Rojters
Ažurirano: 10.11.2011. 10:32h

Reditelj Terens Malik, poznat po tome da filmove radi decenijama, u posljednje vrijeme je prilično ubrzao tempo, pa uz projekte koje privodi kraju, planira još dva nova filma.

Osvajač ovogodišnje Zlatne palme za Drvo života od 1973. je objavio samo pet filmova, a u 2012. sprema dva nova projekta, dok je dva skoro završio.

Malik sada finišira IMAX dokumentarac Voyage of Time, a pri kraju je i snimanje romantične drame radnog naslova The Burial. U Burialu glume Ben Aflek, Rejčel Mekadams, Olga Kirilenko, Rejčel Vajz, Havijer Bardem, Beri Poper i Čarls Bejker.

Priča se da je glavni junak filma zavodnik (Aflek) koji putuje u Pariz i upušta se u vezu sa Evropljankom (Kirilenko) sa kojom se kasnije vjenča. Ipak, pri povratku u Ameriku spetlja se sa svojom ljubavi iz djetinjstva (Mekadams).

Iako ovaj film nema zvaničan naslov, sljedeća dva su dobila imena. Prvi bi trebalo da se zove Lawless, a u njemu će navodno glumiti Kristijan Bejl, Kejt Blanšet, Rajan Gosling, Hejli Benet i Runi Mara. Drugi je Knight of Cups, u njemu bi takođe trebalo da igraju Bejl i Blanšet, dok će im se priključiti mlada Izabel Lukas.

Iako je spisak glumaca poznat, Malik je odlučan da ne odaje detalje radnje filmova, pa čak ni žanr. Jedino je poznato da uprkos tome što u oba filma glume Bejl i Blanšet, i snimaće se se istovremeno, oni neće biti povezani ni na koji način. Oba su u fazi pretprodukcije.

Naravno, kao i obično - svi podaci vezani uz Malikove filmove obavijeni su velom tajne, pa za detalje moramo sačekati dok ne budu završeni.

Bonus video: