Tivat: Traži se pit bul terijer

“Dobio sam informaciju da se zna vlasnik tog psa. Neophodno je da se javi jer pas predstavlja opasnost za građane", kaže Mrdak
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.11.2011. 08:15h

Pas rase pitbul terijer čiji vlasnik još nije poznat, juče je ispred stambene zgrade u Ulici Druge dalmatinske brigade ujeo za ruku Tivćanina koji je pokušao da od njega odbrani svog psa. Napadnutom čovjeku u pomoć su pritekli komunalci - čistači ulice koji su se tu slučajno zatekli.

Pitbul, koji je imao ogrlicu i pojaseve preko grudi, nakon napada je pobjegao u nepoznatom pravcu, plašeći prolaznike koji su se zatekli u malog parku. Radnici kotorskog i tivatskog azila za napuštene životinje u Kavču pokušali su u dva navrata da uhvate pitbula koji je juče napao Tivćanina, ali im to nije pošlo za rukom.

Zoran Mrdak, direktor Komunalnog preduzeća Kotor, koje gazduje azilom, kazao je da je taj pas vjerovatno dresiran i da osjeti opasnost kada mu se šinteri približe i kada mu prijeti hvatanje.

“Dobio sam informaciju da se zna vlasnik tog psa. Neophodno je da se javi jer pas predstavlja opasnost za građane. Nadležnost je Komunalne policije da se uključi u taj posao“, kazao je juče tim povodom Radio Tivtu Mrdak.

Bonus video: