Goran Vojinović nije mogao čekati policiju na mjestu udesa

Službenici policije su profesionalno postupili i sačinili izjavu koju sam potpisao i tom prilikom mi rekli da ću zapisnik o uviđaju sa lista mjesta dobiti u roku od 15 dana
0 komentar(a)
Udes CNP, Foto: Vesko Belojević
Udes CNP, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 10.11.2011. 08:32h

Podgoričanin Goran Vojinović (30) reagovao je povodom teksta “Pješak udaren, pa pobjegao” koji je objavljen u “Vijestima”. On tvrdi da je prekjuče oko 10 časova povrijeđen dok je pokušavao da pređe pješački prelaz kod Crnogorskog narodnog pozorišta.

“Dok su se sva vozila zaustavila da bi mi ustupila prvenstvo prolaza, naletio je motociklista koji je pokušao da zaustavi motocikl, ali nije uspio nego me je udario sa moje desne bočne strane. Od siline udara ja sam malo poskočio i pao na kolovoz“, navodi Vojinović u reagovanju i dodaje da “u tom trenutku nije znao šta se desilo”, te da je nekoliko ljudi pokušavalo da mu pomogne.

“Jedan od njih mi je ponudio da me preveze do Hitne pomoći, radi utvrđenja eventualnih povreda. Prihvatio sam, a dežurni doktor je obavio pregled i napisao mi uput za Urgentni centar. Zatim sam primio antitetanusnu vakcinu nakon čega su me pitali da li imam prevoz do Urgentnog centra. Nakon što sam rekao da trenutno nemam prevoz, oni su mi kazali da će me prevesti i isto učinili“, navodi se u reagovanju i dodaje da je dežurni ortoped Vojinoviću saniraorane.

“Tada nijesam dobio nikakav pisani izvještaj (nalaz). Sljedećeg jutra sam ponovo otišao do Urgentnog bloka gdje sam zatražio dodatni pregled povreda na šaci i koljenu. Nakon ukazane pomoći, naišli su službenici Uprave policije koji su me upitali da li sam ja pješak koji je učestvovao u jučerašnjoj nezgodi.

Rekao sam da sam ja bio pješak i da sam namjeravao da nakon posjete Urgentnom centru posjetim i prostorije Uprave policije zbog davanja izjave. Službenici policije su profesionalno postupili i sačinili izjavu koju sam potpisao i tom prilikom mi rekli da ću zapisnik o uviđaju sa lista mjesta dobiti u roku od 15 dana“, navodi Vojinović.

Bonus video: