Uhapšen Mario Milošević osumnjičen da je pucao na Iliju Popovića

Popović je zadobio dvije prostrelne rane - jedan metak je prošao kroz desnu natkoljenicu, a drugi kroz potkoljenicu iste nog
553 pregleda 0 komentar(a)
Mjesto obračuna, Ilija Popović, Mario Milošević, Foto: Zoran Đurić
Mjesto obračuna, Ilija Popović, Mario Milošević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 07.11.2011. 12:27h

Osumnjičeni za pokušaj ubistva Ilije Popovića (25) , Mario Milošević (30) se predao podgoričkoj policiji.

Pucnjava se dogodila oko 1.35 časova kad je došlo do kraće svađe između Miloševića i Aleksandra Bokana, u čijem društvu je bio povrijeđeni Popović.

„U pitanju su neraščišćeni računi između njih. Milošević je 2002. godine ubio Bokanovog kuma“, rekao je izvor „Vijesti“ iz policije.

Nakon svađe osumnjičeni je izvadio pištolj i zapucao. Popović je u trenucima kad je Milošević pucao na njega bio u društvu Bokana, i kako nezvanično saznajemo, nije se uključivao u svađu.

Popović je zadobio dvije prostrelne rane - jedan metak je prošao kroz desnu natkoljenicu, a drugi kroz potkoljenicu iste noge.

Mladić je primljen u Urgentni blok Kliničkog centra gdje su konstatovane lakše povrede.

Osuđivan zbog ubistva

Mario Milošević je široj javnosti poznat zbog ubistva Andrije Mijovića, koje se dogodilo 29. juna 2002. u Budvi. Milošević je zbog tog ubistva osuđen na šest godina robije, a nakon izlaska imao je nekoliko tuča

Prije ubistva, Miloševića su pesnicama udarali Aleksandar Bokan i Mijović, nakon toga je on potegao oružje.

Milošević je zbog tog ubistva osuđen na šest godina robije, a nakon izlaska imao je nekoliko tuča.

Tom ubistvu prethodio je obračun iz marta 2001. godine, kada su Luka Bokan i Mijović napali Miloševića, koji je i tada pucao na Mijovića.

Sud je oslobodio Miloševića za ovaj događaj jer je pucao u nužnoj odbrani, a Luka Bokan je zbog te tuče osuđen na godinu.

Bonus video: