Vojvodić: Nisam pominjao džamije, imam kumove muslimane

"Ne pravdajući se nad ovakvim izmišljotinama, ipak saopštavam da ništa na temu vjerske pripadnosti, bilo koje nacije, nisam sam izgovorio"
250 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.11.2011. 10:35h

Povodom izjave načelnika Komunalne policije Opštine Bar Zorana Pajovića u "Vijestima" da je barski ugostitelj Miloš Vojvodić komunalnim službenicima rekao da provjeravaju džamije a ne njegov kafić, Vojvodić je reagovao.

Njegovu pismenu reakciju prenosimo u cjelosti.

"Pored svih neprijatnosti koje doživljavam ovih dana, na teret mi se stavlja i nešto što mi kao čovjeku nikada ne bi palo na pamet i što doživljavam veoma teško.

"Vjerskim objektima – moje poštovanje, a pripadnicima islamske vjeroispovijesti, srećan Kurban Bajram"

Krivična prijava protiv Pajovića

Vaspitanje koje sam stekao u mojoj porodici, uz mog oca koji je imao pouzdane prijatelje i kumove i među Muslimanima i među Albancima, prijatelje koji i danas dolaze i posjećuju moju porodicu - jer i ja među njima imam svoje kumove - nikada mi neće dopustiti da pogriješim u tom pravcu.

Vojvodićev kafić West village

Nijesam to uradio ni ovog puta, iako sam u afektu rekao i neku grubu riječ. Uostalom, rekao sam da sam spreman da snosim odgovornost za svoje postupke.

A o postupcima, i mojim, i drugih - pred nadležnim sudskim organima, između ostalog, i kroz krivičnu prijavu koju sam podnio protiv načelnika Pajovića zbog ove laži.

Da naglasim, vjerskim objektima – moje poštovanje, a pripadnicima islamske vjeroispovijesti, srećan Kurban Bajram", navodi se u ragovanju.

Galerija

Bonus video: