Prvo će da misle na poene i setove

“Sigurno je da će oni igrati na iskustvo, no, ako mi ispoštujemo dogovor, takvim pristupom možemo da im pomutimo račune”, istakao je prvi tehničar Mornara.
101 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.11.2011. 22:53h

Odbojkaši Mornara u subotu gostuju u Bijelom Polju ekipi Jedinstva, u utakmici 4. kola Prve muške lige. Trener Mornara Dragan Dobrković na pres-konferenciji u hotelu „Sidro“ danas najavio je angažovanu igru mladih barskih odbojkaša.

“Poslije pobjede u gostima nad Studentskim centrom, apetiti su nam naglo porasli, a poraz od Volej stara prošle nedjelje spustio nas je na zemlju. Jedinstvo nam je nepoznata ekipa, no, to nas posebno ne interesuje, već isključivo naša igra i ponašanje. Momci i stručni šab s puno samopouzdanja ulaze u meč, ako se skoncentrišemo samo na igru, bez uticaja sa strane, može biti dobro po nas. Prvi cilj je da se borimo za poene i setove, ako se iz toga izrodi pobjeda-tim bolje”, bio je direktan Dobrković.

Kapiten Živko Šebek rekao je da njegovi saigrači znaju veoma malo o subotnjem protivniku.

“Sigurno je da će oni igrati na iskustvo, no, ako mi ispoštujemo dogovor, takvim pristupom možemo da im pomutimo račune”, istakao je prvi tehničar Mornara.

Korektor Marko Bošković jedan je od rijetkih u Mornaru upućenih u kvalitete protivnika, jer je u prethodne tri sezone igrao protiv Jedinstva.

“Ako uđemo angažovano, bez pretjeranog samopouzdanja, u igri smo za pobjedu. Napašćemo ih servisom, treba nam što manje grešaka i biće sve u redu”, kazao je Bošković.

Predsjednik kluba Dragan Nikezić rekao je da su u toku ove sedmice održana dva sastanka sa igračima na kojima su analizirane posljedice poraza od Volej stara.

“Ponavljam, rezultat nam nije u prvom planu ove sezone, već napredak kluba nasvim nivoima, od igračke tehnike do organizacionih sposobnosti uprave”, naveo je pored ostalog Nikezić.

U sastavu Mornara u subotu neće biti Blaža Dobrkovića i Lazara Cakovića.

Bonus video: