Petrovac dobija dječje pozorište

Cijena ulaznice iznosiće 2 eura, osim za prvu predstavu za koju će ulaz biti besplatan
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.11.2011. 08:57h

Predstavom “Igra sa lutkama” podgoričkog Gradskog pozorišta, koja će biti izvedena sjutra u 11 časova u velikoj sali Javne ustanove “ Crvena Komuna” u Petrovcu, počinje realizacija projekta Dječijeg pozorišta u ovom gradu.

Kulturna scena ovog mirnog primorskog mjesta, projektima Opštine i TO Budve u saradnji sa partnerima, zaživjela ponovnim stavljanjem u funkciju bioskopa, a od sada pa do aprila, ovaj grada imaće i pozorište.

Projekat realizuju Turistička organizacija Budve i Opština Budva, u saradnji sa JU “Grad teatar” i JU “Crvena komuna”, a mališani i svi oni koje vole predstave za djecu moći će svake subote da odgledaju neku od predstava.

Prema riječima direktorke Turističke organizacije Budve Jelene Rađenović projekta je predvidio da se do aprila naredne godine svake subote izvode predstave, čime će petrovaca osim bioskopa, koji je počeo ponovo sa radom dobiti i pozorište.

Cijena ulaznice iznosiće 2 eura

"Već naredne subote na repertoru je predstava “Palčica” podgoričkog Gradskog pozorišta, nakon nje 19. novembra na sceni će biti postvaljena predstava “Veselo povrće” Dramskog studija iz Budve – Budva, a za kraja mjeseca iz istog studija dolazi predstava “Sasvim obična priča o bolestima”", navela je Rađenovićeva.

Cijena ulaznice iznosiće 2 eura, osim za prvu predstavu za koju će ulaz biti besplatan.

Bonus video: