Džerar Batler: Gluma me je spasila

Ipak, posao koji ga je spasio zamalo da mu dođe glave. Batler je, kaže, na snimanju filma "Machine Gun Preacher" dva puta pogođen sačmom u glavu
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.11.2011. 16:25h

Škotski glumac Džerar Batler smatra da ga je bavljenje glumom spasilo od prerane smrti jer je u dvadesetim godinama bio sklon nevoljama.

Kaže da život duguje svom pozivu i da su mu izazovi glume pomogli da odraste.

" Od šestnaestogodišnjaka koji nije mogao da dočeka da krene u život, postao sam 22-godišnjak kojeg nije bilo briga hoće li umrijeti u snu" ispričao je Batler.

" Znam kako je osjećati se ludim, izgubljenim, agresivnim, strašljivim i vikati da svijet nema smisla, i truditi se da sa sobom povučeš što više ljudi. Nekoliko puta sam završio u zatvoru. Bio sam divlje dijete, putovao po SAD - u, vozio pijan i bio prilično autodestruktivan" rekao je o svojim mračnim trenucima i objasnio kako je u poslu našao spas.

" Da nisam pronašao glumu bio bih mrtav. Spoznaja da znam da glumim i da od toga mogu da živim, pričam priče i utičem na ljude, sve je promijenila. Tokom odrastanja obožavao sam filmove, želio sam da budem kul poput Spensera Trejsija ili Stiva Mekvina" otkrio je za ShowbizSpy.

Ipak, posao koji ga je spasio zamalo da mu dođe glave. Batler je, kaže, na snimanju filma "Machine Gun Preacher" dva puta pogođen sačmom u glavu.

" Snimali smo scene pucnjave i sačma me pogodila u obrvu. Toliko sam krvario da smo morali da zaustavimo snimanje. Deset minuta kasnije, ista stvar se ponovila i sačma me pogodila u to isto mjesto" rekao je glumac, a zatim progovorio i o svojim lošim navikama.

Naime, nedavno je opet počeo da puši, nakon noćnog provoda sa kolegom Raselom Krouom.

" Prije četiri godine sam prestao, nakon 40 pokušaja. Bio sam 23 puta hipnotizovan, svašta su mi ubrizgavali u tijelo, laserom su mi radili na rukama, pokušavao sam sa natrijumom.

A onda, nakon jednog izlaska sa drugovima, među kojima je bio i Krou, ponovo sam počeo. Bilo nas je 12, njih 11 je pušilo, i to je bilo to.

Bonus video: