Komunalci mu pečatili kafić, on ih slao na džamiju

Vlasnik kafića rekao je "Vijestima" da je “vjerovatno bio grub“ prema Komunalnim policajcima i da je spreman da snosi posljedice
185 pregleda 0 komentar(a)
green village, Foto: Anto Baković
green village, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 03.11.2011. 19:15h

Komunalna policija u Baru optužila je Miloš Vojvodića da je izvrijeđao nihove službenike koji su prinudno zatvorili njegov kafić "West Village" u Baru.

Načelnik barske komunalne policije Zoran Pajović rekao je da je podnijeta krivična prijava protiv Vojvodića, jer je pečat uklonio.

"Vojvodić je izrekao niz uvreda na račun komunalnih policajaca na ličnom i profesionalnom nivou tipa 'bolje bi bilo da kontrolišete džamije, vi ste niko i ništa, mogu vas kupiti za pet eura, majmuni'", navodi se u Pajovićevom saopštenju.

Vojvodić nije precizirao zašto je baš on usred navodnog političkog obračuna. Inače, on je brat bivše gradonačelnice Bara

Vojvodić: Preko mene se prepucavaju

Vlasnik kafića rekao je "Vijestima" da je “vjerovatno bio grub“ prema Komunalnim policajcima i da je spreman da snosi posljedice.

Vojvodić je kazao da je u čitavoj priči žrtva on i to „zbog političkih prepucavanja unutar Opštine“.

"Preko mene se politički prepucavaju u Baru, sekretar sekretarijata za urbanizam kojeg je na to mjesto postavio DPS i načelnik Komunalne policije koji je kadar SDP-a. Najveći su krivci za sve što se desilo i što mi se u kontinuitetu dešava", rekao je Vojvodić.

Vojvodić nije precizirao zašto je baš on usred političkog obračuna. Inače, Vojvodić je brat bivše gradonačelnice Bara Anke Vojvodić.

Miloš Vojvodić tvrdi da je čitav ovaj problem koji ima „zato što se postupak ne vodi po proceduri“

Komšija Jakup ne može da radi iako plaća

Pajović je rekao da je protiv Vojvodića podnijeta krivična prijava jer je prije dva dana nakon pečaćenja, skinuo i povrijedio službeni pečat i znaka.

On je kazao de su nakon toga lokal ponovo zapečatili uz prisustvo policije, uz napomenu da objekat već duže vrijeme nema odobrenje za terasu.

Šef komunalaca kaže da je Vojvodić organizovao terasu i na susjednoj lokaciji za koju odobrenje posjeduje Jakup Čejović, "koji uredno plaća obaveze prema Opštini, ali ne može koristiti taj prostor".

Pajović je dodao da su u srijedu pripadnici Područne jedinice Uprave Policije Bar (PJ UP) sa komandirom Miomirom Bubanjom besprijekorno pružili asistenciju komunalnim policajcima i Vojvodića udaljili sa lica mjesta.

Uklonio pečat

Nakon podnošenja prijave iz Komunalne policije, Vojvodić je priveden u Ekspozituru Policije – PJ Bar, a potom je lokal zapečaćen.

"Nakon sat vremena, iz PJ UP smo obaviješteni da je uklonjen službeni pečat i da vlasnik i dalje pruža ugostiteljske usluge, nakon", kazao je Pajović.

Miloš Vojvodić tvrdi da je čitav ovaj problem koji ima „zato što se postupak ne vodi po proceduri“.

"Tačnije, krši se i ja sam zato doveden u situaciju da u odbrani svojih prava moje ime u ovakvom svijetlu izlazi na stranicama štampe. Ja nijesam zakupac, nego vlasnik tog prostora, sa svim pravima koja mi na osnovu toga pripadaju", rekao je.

Bonus video: