Književno veče Milana Vujovića u Nikšiću

Ovom prilikom biće promovisana posljednja dva Vujovićeva romana "Agnostik ili kako je Jagoš završio pravo" i "Ništa se nije promijenilo"
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.11.2011. 14:22h

Književno veče barskog pisca i novinara Milana Vujovića biće održano 3. novembra u sklopu Književne tribine četvrtkom Filozofskog fakulteta SVFFN, sa početkom u 19 sati.

Četvrt vijeka radi u radio Baru kao novinar, 22 godine bio je dopisnik beogradske "Politike" sa juga Crne Gore

Ovom prilikom biće promovisana posljednja dva Vujovićeva romana "Agnostik ili kako je Jagoš završio pravo" i "Ništa se nije promijenilo" o kojima će pored autora govoriti i prof. dr Dragan Koprivica i mr Milun Lutovac.

Medijator je Radislav Gardašević, odlomke iz djela čitaće glumica Adriana Žolja, a gosti večeri su mladi pjesnici Milica Vulević i Goran Radojičić.

Vujović, rođen 1959. u Baru, predstavlja sebe kao trostrukog oca, diplomiranog pravnika, majstorskog kandidata u šahu i "propalog" glumca...

Četvrt vijeka radi u radio Baru kao novinar, 22 godine bio je dopisnik beogradske "Politike" sa juga Crne Gore, a sada na portalu "Vijesti" ima svoj blog. Pored ova dva romana autor je i "Knjige o Mikiju" o anegdotama iz života čuvenog barskog boema Mikija Mašanovića, te zapisa "Život i ostalo".

Bonus video: