Uhapšen Nikšićanin Vlatko Milošević (34)

Policija je od Miloševića oduzela oko 15 grama materije za koju se sumnja da je heroin i oko 3 kilograma materije, za koju je se sumnja da je privredni eksploziv
177 pregleda 0 komentar(a)
Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 02.11.2011. 16:58h

Nikšićka policija uhapsila je Vlatka Miloševića (34) iz Nikšića, zbog sumnje, da je neovlašćena proizvodio, držao i stavljao u promet opojne droge, kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kako je saopšteno od Miloševića oduzela oko 15 grama materije za koju se sumnja da je heroin i oko 3 kilograma materije, za koju je se sumnja da je privredni eksploziv.

"Policija je, sprovodeći u kontinuitetu planske aktivnosti s ciljem sprečavanja ulične prodaje opojnih droga, u skladu sa naredbom sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres stana i drugih prostorija, koje koristi V.M. i tom priikom pronašla 1 pvc pakovanje koje je sadržalo oko 15 grama praškaste materije, za koju se sumnja, da je opojna droga heroin, kao i više pvc kesa, aluminijsku foliju i makaze, za koje se sumnja, da su bili namjenjeni pakovanju manjih količina ove opojne droge, radi, kako se sumnja, njenog stavljanja u promet", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je pretresom stana, policija pronašla 3 pakovanja, koja su ukupno sadržala oko 3 kilograma materije, za koju se sumnja da je privredni eksploziv, kao i 10 detonatorskih kapisli i sporogoreći štapin.

Bonus video: