Zvijezde za uljepšavanje koriste ptičji izmet, pivske kupke i male zmije

Madona i Eva Longorija na lice više vole da stavljaju masku s placentom, koja je bogata vitaminima, mineralima i proteinima koji obnavljaju kožu
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.11.2011. 11:03h

Poznato je da slavne ličnosti koriste razna sredstva kako bi izgledali što ljepše, ali ovi "preparati" su zaista bizarni:

Viktorija Bekam se ne bi odrekla tretmana ptičjim izmetom “gejša” jer joj nakon njega koža izgleda mlađe, a enzimi i guanin iz izmeta daju joj i biserni sjaj. Izmet je, naravno, steriliziran i u prahu.

Madona i Eva Longorija na lice više vole da stavljaju masku s placentom, koja je bogata vitaminima, mineralima i proteinima koji obnavljaju kožu.

A za bujniju i zdraviju kosu predlažu masku od sjemena bika. Maska je bez mirisa, bogata proteinima, a nanosi se na opranu mokru kosu, umasira i ostavi da djeluje pola sata.

Kosa je nakon tretmana meka i bujna.

Želite li spojiti bizarno i uzbudljivo, isprobajte izraelsku masažu zmijama. Poslije ove jezive, ali dubinske masaže neotrovnim zmijama klijenti se osjećaju opušteno, a i cirkulacija im je bolja.

Ako ste poput zvijezda pravi fan bizarnih tretmana, isprobajte češke kupke od piva.

Dok se opuštate u pivu, mineralnoj vodi, hmelju i kvascu, oslobađaju se toksini iz tijela, opuštaju mišići, a i dobro djeluju na kožu i kosu.

Bonus video: