Radončić predao Tužilaštvu spisak svjedoka

" Od danas Slobodan Pejović može očekivati svakoga časa i svakoga trena da mu zakuca policija na vrata i da ga privede" kazao je Radončić
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2011. 08:18h

Novinar i publicista Šemsudi Radončić Šeki juče je predao Vrhovnom državnom tužilaštvu adrese i kontakt telefone svjedoka deportacije Muslimana-Bošnjaka 1992. godine.

On izjavio je da se dogovorio sa tužilaštvom da se ispitivanje svjedoka, zbog njihove sigurnosti obavi u Bosni i Hercegovini.

“Na osnovu sprorazuma između Bosne i Hercegovine i Crne Gore, to je uobičajeni postupak i sada će naše tužilaštvo ući u taj proces ispitivanja svjedoka”,kazao je Radončić.

On je naveo da svjedoci deportacije znaju da je on juče predao njihove adrese i dodao da je u razgovorima u Tužilaštvu bilo riječi i o medijskim pritiscima i otvorenim pritiscima Slobodana Pejovića „koji je u svojim intervjuima prijetio da će „prežati“, kako on to kaže, a u prevodu – sačekivati i vrebati svjedoke“.

On je saopštio da će nakon saslušanja svjedoka „tužilaštvo procijeniti što će dalje da radi“.

" Od danas Slobodan Pejović može očekivati svakoga časa i svakoga trena da mu zakuca policija na vrata i da ga privede" kazao je Radončić.

Bonus video: