Policija hoće da zna ko je prijetio Zoranu Boljeviću

"Istog dana sa prijavom je upoznat zamjenik osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koja se izjasnila da u konkretnom slučaju nema elemenata bića krivičnog djela"
491 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Boljević, Foto: Luka Zeković
Zoran Boljević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.10.2011. 17:50h

Iz Uprave policije Područne jedinice Podgorica je saopšteno “Vijestima” da je Zoran Boljević , 25. oktobra 2011. godine, u osam časova i osam minuta, došao u prostorije Područne jedinice Podgorica i podnio pismenu prijavu za prijetnje koje su mu upućene na njegov broj mobilnog telefona putem SMS poruke, stoji u saopštenju koje je potpisao Milan Kovačević, rukovodilac Ekspoziture za javni red i mir.

"Broj za koji je Boljević naveo da mu je sa njega prijećeno porukom je iz inostranstva. Istog dana sa prijavom je upoznat zamjenik osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koja se izjasnila da u konkretnom slučaju nema elemenata bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Područna jedinica Podgorica je, 27. oktobra 2011. godine, uputila zahtjev pomenutom zamjeniku osnovnog državnog tužioca za dobijanje odobrenja za obradu listinga telekomunikacija, u cilju moguće identifikacije lica koje je uputilo prijeteću poruku Zoranu Boljeviću" ističe se u saopštenju.

Zoran Boljević je tvrdio da je prijeteću poruku najvjerovatnije dobio nakon njegovog obraćanja medijima u kojem kaže da firma “Čelebić” želi da gradi na njegovoj zemlji oko koje se vodi sudski postupak zbog restitucije.

Iz firme “Čelebić” su “Vijestima” saopštili da su dio zemlje na kojoj će da grade zgrade kupili od porodice Boljević, a dio na tenderu Glavnog grada sasvim legalno.

Bonus video: