Crna Gora domaćin Balkanskog i Mediteranskog prvenstvo u kik boksu

Kako se navodi u saopštenju iz Kik boks saveza Crne Gore, kandidatura Crne Gore je prihvaćena jednoglasno, a podršku je pružio i predsjednik Svjetske kik boks federacije federacije
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.10.2011. 13:26h

Kik boks savez Crne Gore dobio je organizaciju Balkanskog šampionata za juniore i seniore, u disciplinama lou kik i kik lajt, koje se održava u maju iduće godine (tačan datum biće naknadno određen, pošto mora biti usklađen sa WAKO kalendarom takmičenja), odlučeno je na Skupštini Balkanske kik boks federacije u Skoplju.

Kako se navodi u saopštenju iz Kik boks saveza Crne Gore, kandidatura Crne Gore je prihvaćena jednoglasno, a podršku je pružio i predsjednik Svjetske kik boks federacije federacije (WAKO), Italijan Enio Falsoni.

Na Skupštini Svjetske kik boks federacije (WAKO), koja je održana tokom šampionata svijeta u Skoplju, podržana je inicijativa crnogorske asocijacije za formiranje Mediteranske kik boks federacije.

Na osnivačkoj Skupštini formiranje Mediteranske kik boks federacije je odlučeno da krajem septembra u Crnoj Gori bude održano Mediteranskao prvenstvo za juniore i seniore, koje će biti i generalna provjera uoči Evropskog prvenstva koje se iduće godine održana u Turskoj.

Bonus video: