Tajne koje žene ne mogu da sakriju od muškaraca

Ne pokušavajte da krijete svoje kulinarske (ne) sposobnosti. Muškarci možda ne znaju da kuvaju ali su stručnjaci za hranu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2011. 20:17h

Djevojke smatraju da imaju veću intuiciju i socijalnu inteligenciju od frajera, pa se nadaju da će neke njihove sitnice zauvijek ostati tajna.

Njuškalo u akciji

Riješili ste da provjerite svog dečka pa ste krišom dok se on tušira pretresli njegove džepove i pročitali SMS poruke... Sigurni ste da ste odličan detektiv i da vaše malo njuškanje on sigurno neće otkriti. Greška! Trag uvijek ostane, ako vas ništa drugo ne oda, vaš izraz lica sigurno hoće

Dragi, ti si mi prvi

Nema potrebe da lažete o svojoj ljubavnoj prošlosti, a ni da je se stidite. Budite sigurni da muškarci umiju dobro da procijene vaše ljubavno iskustvo i prije nego što im saopštite važnu cifru. Veza se ne gradi na tajnama posebno onima koje se lako prepoznaju.

Iskusna kuvarica?

Ne pokušavajte da krijete svoje kulinarske (ne) sposobnosti. Muškarci možda ne znaju da kuvaju ali su stručnjaci za hranu. To što hvali vaše umijeće ne mora da znači da na prvi zalogaj nije provalio da ste jelo naručili iz restorana.

Dovoljno zarađuješ

Pokušavate da to držite u tajnosti, ali nijeste zadovoljni koliko novca vaš partner zarađuje. Iako se svojski trudite da ništa ne primijeti, on osjeća da nešto nije u redu. Zato mu otvoreno recite da može da nađe bolji posao.

Bonus video: