Žene više vole prijateljice od muževa

Muževi i partneri su na gubitku u odnosu na drugarice svoje žene kada je u pitanju uživanje u slobodnom vremenu, pokazala je anketa u kojoj su učestvovale isključivo udate žene.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2011. 19:06h

Kada dođe vikend, hiljade udatih žena okrene se svojim najboljim prijateljicama da bi provele psihološki prijatno vrijeme.

Od 3.000 anketiranih žena, svaka treća je rekla da definitivno prednost daje društvu žena koje su im drage.

Kada je u pitanju šoping, dvije od tri kažu da bi radije išle sa prijateljicom nego sa mužem "jer prosječna žena ima potrebne kvalitetne savjete i može da posluži za plodnu diskusiju i bez mogućeg kukanja zbog cijena pojedinih artikala".

S obzirom da je pretraga po radnjama mukotrpan posao koji zahtijeva sate i sate šetanja i razgledanja, ovo znači da se supružnici gotovo i ne vide vikendom.

Odlazak u salon ljepote, obrok ili samo ispijena šolja kafe u društvu prijateljica, prati kupovinu na listi najpopularnijih ženskih vikend aktivnosti.

Skoro polovina od 3.000 ispitanica požalila se da njihov partner nije osoba u čijem prisustvu mogu slobodno da razgovaraju, a 10 odsto priznaje da ne može da se ponaša onako kako želi sa partnerom blizu sebe, kao što mogu kada su u društvu prijateljica.

Bonus video: