Šta nas može naučiti serija " Seks i grad"?

Bez obzira na to šta drugi kažu i bez obzira na sve primjere iz stvarnog života, vaš bivši dečko vam ne može biti prijatelj.
82 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.10.2011. 18:28h

HBO-ova serija "Seks i grad" zauvijek je promijenila naše shvatanje ljubavi, seksa, izlazaka i mode. Evo šta nas je ta serija mogla naučiti:

1. Prijatelji

Prijatelji će vas uvijek osuđivati jer vas vole. Njima je nemoguće da ravnodušno posmatraju šta i kako radite. Ali, pravi prijatelj ostavlja po strani svoje mišljenje kako bi vam pomogao da prebrodite poteškoće sa kojima ste suočeni (čak i nakon što ste svojoj prijateljici saopšrili da ste upravo spavali sa svojim bivšim dečkom koji je odnadavno u braku)

2. "Bivši" faktor

Bez obzira na to šta drugi kažu i bez obzira na sve primjere iz stvarnog života, vaš bivši dečko vam ne može biti prijatelj. U "prijateljskom" odnosu sa bivšim nešto će se dogoditi, a ako se još nije dogodilo, pričekajte i sami ćete se uvjeriti.

3. Gospodin Pogrešni

Ako je muškarac nesiguran od samog početka, budite sigurni da će takav stav zadržati. Muškarci ne vole pretjerano žene koje su u bilo čemu bolje od njih.

4. Cijena mode

Da, skupe cipele sve uljepšavaju, ali ne treba biti naivan i pomisliti da ih možete priuštiti od plate.

5. Pokloni koji se ne prihvataju

Nije u redu prihvatiti vjerenički prsten čiji izgled vam se ne sviđa od prvog trenutka (pogotovo ako je riječ o zlatnom prstenu sa kamenom kruškolikog oblika).

6. Dobar u krevetu?

Niski, proćelavi muškarci često su bolji u krevetu od onih isklesanog tijela, visokih 1,80-i nešto.

7. "Predbračni" seks

Ne možete znati da li vaš muškarac ima problema sa "podizanjem" samo gledajući u njega. Stoga, nemojte pristajati na brak ukoliko prije toga niste spavali sa njim.

8. "Hlađenje"

Ako mu kažete da ste trudni, nemojte očekivati da će odmah željeti da ima seks sa vama.

Bonus video: