Ponovo se snima film i serija "Tesna koža"

"Pripreme su u toku, scenario se piše i to je sve što možemo da otkrijemo za sada", saopštili su iz “Košutnjak filma”
151 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.10.2011. 17:15h

Radio-televizija Srbije počeće od naredne godine snimanje filma i televizijske serije koja će biti nastavak „Tesne kože“, a produkcijska kuća “Košutnjak film” pokušaće da okupi ”Pantiće”, tačnije angažovati legendarne Nikolu Simića, Ružicu Sokić, Danicu Maksimović...

"Pripreme su u toku, scenario se piše i to je sve što možemo da otkrijemo za sada", saopštili su iz “Košutnjak filma”, a prenosi Mondo.

"Protokol je tek potpisan, a početak realizacije projekta očekuje se na ljeto 2012. Rano je još pričati o glumcima. Emitovanje četiri dijela serije počeće po završetku serije “Bela lađa” u kojoj Mitu Pantića igra Petar Kralj", saopštili su producenti.

Prvi film ovog kultnog serijala snimljen je 1982. po scenariju Siniše Pavića, u režiji Miće Miloševića.

U filmu, referent Mita (Nikola Simić) suočava se sa problemima u porodici (nezaposlena ćerka koja inventariše bijednu kozmetiku, sin “vječiti student astronomije”, a mlađi sin loš đak koji ređa ukor za ukorom). Ni na poslu mu nije ništa bolje, pogotovo zbog korupcije u preduzeću i “mutnog” direktora Srećka Šojića.

Ipak, Pantić je uspio da dobije 12 pogodaka na sportskoj prognozi, odbije romansu sa turskim hotelijerom, pronađe svježanj deviza, osvoji premiju na igri na sreću Loto i radi jedno popodne kao špijun...

Bonus video: