Radošević sjutra protiv Girkea

"Imao sam kvalitetne pripreme, sparing partnere i podršku Saurlend kampa u pohodu na novu titulu u karijeri za koju se nadam da ću boksovati početkom sljedeće godine" kazao je Radošević
0 komentar(a)
Radošević, Foto: Zoran ĐURIĆ
Radošević, Foto: Zoran ĐURIĆ
Ažurirano: 27.10.2011. 11:59h

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević boriće se sjutra u Hanoveru protiv Njemca Marsena Girkea, a pobjednik meča dobiće priliku da se bori za internacionalnu IBF titulu, saopšteno je iz njegovog štaba.

Radošević je vlasnik šampionskog pojasa Silver internešnal u srednjoj kategoriji, verzije WBC, koji je osvojio krajem aprila pobjedom protiv Mađara Jozefa Matolčija.

U profesionalnoj karijeri imao je 23 meča, a ostvario je maksimalan učinak. Meč je predviđen da traje osam rundi. Radošević je dan uoči meča kazao da je maksimalno spreman za borbu i da ne sumnja u novi trijumf.

"Imao sam kvalitetne pripreme, sparing partnere i podršku Saurlend kampa u pohodu na novu titulu u karijeri za koju se nadam da ću boksovati početkom sljedeće godine. Na meni je da pobjeđujem u ringu, a prva sljedeća prepreka mi je Girke" rekao je Radošević u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Na zvaničnom mjerenju u šoping molu Karstad u centru Hanovera oba boksera imala su manje od 72 kilograma.

Bonus video: