Šta sve muškarac odmah primijeti na ženi?

Istraživanja su pokazala da muškarci vole da žene imaju malo višu boju glasa, ali ne i da glas bude piskutav.
178 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.10.2011. 20:28h

1. Iskren osmjeh

Muškarci jako dobro znaju da raspoznaju da li žena glumi umiljatost ili ne. Takođe, umiju da primjete da li je njen osmjeh iskren ili ne. Najviše ih privlače djevojke koje iskreno pokazuju emocije i vole da se nasmiju od srca.

2. Boja glasa

Istraživanja su pokazala da muškarci vole da žene imaju malo višu boju glasa, ali ne i da glas bude piskutav. Boja glasa im je jako važna i ako im se ne dopadne, velike su šanse da će odustati od udvaranja.

3. Odnos između struka i bokova

Čak i kada traže samo vezu za jedno veče, pećinski čovjek u muškarcu gleda odnos struka i bokova koji ukazuje na plodnost žene. Upravo iz tog razloga muškarci više preferiraju djevojke “ženstvenije” figure od onih dječačke građe.

4. Oči

Muškarcima su jako važne lijepe oči, al još više ono što one govore. U pogledu djevojke s kojom razgovaraju vide njenu iskrenost i traže znakove u kojima se naslućuje njen karakter.

5. Šta je sve lažno na djevojci

Muškarci primjećuju male ženske tajne kao što su vještački nokti, trepavice i ekstenzije te preferiraju djevojke koje su prirodno nesavršene od onih koje su vještački savršene.

6. Lijepe grudi

Naravno, muškarci ipak primjećuju grudi, ali to ne znači da ste uskarćeni ako nemate bujan dekolte. Momcima je važno da su grudi čvrste i lijepo oblikovane.

7. Sjaj kože

Muškarci vole kada žena izgleda zdravo i kada sija pa će prije odabrati djevojku koja ima blistav ten od one sa sivim , blijedunjavim tenom.

Bonus video: