Ona je svom dečku odgrizla testise

Topova je na suđenju priznala da je povrijedila dečka, ali i kaže da se ona incidenta uopšte ne sjeća jer je bila pijana.
124 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.10.2011. 18:28h

Britanka Marija Top (44), koja je na sudu priznala da je odgrizla testise svom dečku, mogla bi da dobije do pet godina zatvora za svoje djelo.

Žena iz Rekentona ujela je svog partnera Martina Daglasa, sa kojim je u vezi pet godina i odgrizla mu testise. Incident se dogodio oko četiri sata ujutru, a svemu je prethodila žučna svađa i velika količina alkohola koju su oboje popili.

Ranjeni Daglas je odmah zvao hitnu pomoć, ali je pričao toliko nepovezano da su ga radnici sa druge strane žice jedva razumjeli. Nakon što je 45-godišnji didžej prevezen u bolnicu, hitnom operacijom genitalije su mu zašivene, i uspio je da se oporavi od napada.

Topova je na suđenju priznala da je povrijedila dečka, ali i kaže da se ona incidenta uopšte ne sjeća jer je bila pijana. Na sudu je rečeno da se par stalno svađao, i da je u njihov stan često bila pozivana policija kako bi riješila sukobe. Na sudu je utvrđeno da su se obje strane agresivno ponašale, jer je i Topova imala povrede po tijelu.

Žena je optužena za nanošenje teških tjelesnih povreda, a sudija ju je upozorio da su 'sve opcije otvorene' i da bi mogla da završi u zatvoru.

Bonus video: