Lijam Galager dobio ulogu u filmu Majkla Vinterbotoma

"Lijam će imati ulogu u našem filmu. Sreli smo se nekoliko puta", izjavio je Vinterbotom
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.10.2011. 16:57h

Lijam Galager ponovo je u žiži javnosti i to zbog odluke da se oproba u glumačkim vodama. Njegov holivudski prvijenac biće filmu "The Longest Cocktail Party" gdje će sarađivati sa Majklom Vinterbotomom.

"Lijam će imati ulogu u našem filmu. Sreli smo se nekoliko puta, izgleda mi kao dobar momak", izjavio je režiser.

Lijamova uloga u filmu još nije poznata. Za razliku od njega, njegov brat Noel Galager u medijima se pojavljuje iz drugog razloga. Naime, odbio je ponudu Lijama da ponovo okupe grupu “Oasis”.

Napustio sam bend jer sam imao ozbiljne razloge - i ti razlozi i dalje važe", rekao je Noel

Lijamova ideja bila je da to bude 2015. kada će biti dvadeset godina od izdavanja njihovog albuma "What's the Story (Morning Glory)?" Nekadašnji gitarista grupe je izjavio kako mu ne smeta da njegov brat izvodi pjesme “Oasisa”, ali i da on ne želi da učestvuje u tome.

"Ima moju dozvolu, ako želi da izvodi te pjesme. Meni to ne smeta. Napustio sam bend jer sam imao ozbiljne razloge - i ti razlozi i dalje važe", rekao je Noel.

Čekam samo i da se “The Smiths” okupe

On tvrdi da je bio među rijetkima koji su znali da će se Stone Roses ponovo okupiti.

"Znali smo za to već neko vrijeme, ali sam morao da obećam da ću držati ovu informaciju u tajnosti. To je sjajna stvar za njih, ali i za fanove koji jedva čekaju da ih čuju na koncertima. Mnogo ih volim i kao prijatelje i kao bend", kaže, dodajući da za sada ne planira da se vraća starom bendu.

"Mi smo se raspali prije 15 minuta, a oni prije 15 godina. Čekam samo i da se “The Smiths” okupe. Oni tvrde da se to neće desiti, ali ista stvar je važila i za “Stone Roses" - zaključuje Noel.

Bonus video: